Langue / Taal Français / Nederlands    contact Contact

Be wine : a world of wine / Strombeek - Bever

U bent hier:
> Homepage > De winkel > Concept

Be Wine : De winkel

Bewine Ambiance

Bouteilles

Bewine Ambiance

Verres

La cave

La cave

Carole Bouquet

Carole Bouquet

La terrasse

La terrasse

Ambiance

Champagne

News :

RESTO MENU

VOOR DE NIEUWE KAART klick OP ... het vervolg

OPENINGSUREN

Pasteria is open elke dag van dinsdag tot vrijdag van 12u tot 14u en van 18u tot 22u
Zaterdag van 18u tot 22u
Be Wine is open elke dag van dinsdag ... het vervolg


> alle news

Wijnen van over de hele wereld…
… voortaan past uw wijn altijd perfect bij uw maaltijd!

Een wijn kiezen kan soms echt voor hoofdbrekens zorgen!

Tenzij u…voortaan uw keuze komt maken in uw Be Wine winkel!

De flessen zijn er gerangschikt per regio. Vanaf nu kunt u er altijd zeker van zijn dat de wijn die u kiest, perfect bij uw maaltijd past. We zullen u immers om de juiste wijn te vinden helpen, op basis van wat u wil serveren: aperitief, rood vlees, wit vlees, schaal- en schelpdieren, kaas, dessert… Bent u gehaast? Geen probleem, met onze online zoekrobot kunt u thuis al het nodige opzoeken. Op http://www.bewine.be/vins_nl.php krijgt u meteen een idee van de aangepaste wijnen bij het lekkers dat u wil bereiden.

Bij Be Wine vindt u een gamma wijnen en alcoholische dranken voor elk budget. Maar u krijgt vooral de zekerheid dat vergissingen uitgesloten zijn!

Ontdek in uw Be Wine winkel ook alle nodige toebehoren om volop van uw keuze te genieten: stijlvolle karaffen, volledige wijnglazensets, kurkentrekkers, dropstops, champagne-emmers,…

Sint-Valentijn, Kerstmis en natuurlijk vaderdag… u vindt altijd net wat u zocht om uw dierbaren te verwennen. Laat u inwijden in de geheimen van de grote sommeliers en leer alles wat u moet weten over de wijnkunde, dankzij een reeks gespecialiseerde werken die binnenkort bij Be Wine te koop zullen zijn.

Nog niet overtuigd?
In onze restaurantruimte laat Julien u onze wijnen proeven en toont u hoe wonderwel ze telkens weer passen bij de gevarieerde en wisselende keuken van onze chef Yves.

Zowel fervente liefhebbers als ervaren kenners vinden er alles om op en top te voldoen aan hun smaak of hun passie voor wijn!

De wijnenGeschenkenWijnbar

Promoties