FB TW IG
d

Beveiligde betaling

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, accepteren wij de volgende betaalmethoden:

Mollie: Online betalingen op de bewine website worden gedaan met behulp van het 3D Secure systeem. Bewine gebruikt het beveiligde betalingssysteem MOLLIE waarmee we :

Kredietkaarten: Op de bewine website kunt u veilig betalen met uw gebruikelijke bankkaart (debetkaart). Alle Belgische kaarten worden aanvaard via de Bancontact-module.

Kredietkaarten: u kunt uw bestelling rechtstreeks betalen met de kredietkaart van uw keuze. Visa, Mastercard, American Express.

PayPal: via de beveiligde Paypal-interface kunt u uw bestelling direct betalen met uw Paypal-account.

EEN VEILIGE ERVARING

Op de website van Bewine kun je je volledig vertrouwen. Uw veiligheid en comfort bij het bestellen is een van onze prioriteiten. Daarom worden al onze transacties, evenals eenvoudig surfen op onze site, uitgevoerd onder het HTTPS-protocol, wat betekent dat alle gegevens die op de site worden doorgegeven 100% beveiligd zijn door ons SSL-certificaat. Het hangslotje in de adresbalk van uw browser is de garantie voor deze veiligheid.

Raadpleeg onze Algemene Verkoopvoorwaarden om onze juridische identiteit te controleren.

CARD BETALINGEN

Wanneer u uw bestelling afrondt en nadat u de gewenste betalingsmethode hebt gekozen, wordt u gevraagd uw kaartnummer, de vervaldatum en het beveiligingsnummer op de achterzijde van uw kaart in te voeren. Wij verzekeren u dat noch Bewine noch haar medewerkers op enig moment tijdens de transactie toegang hebben tot deze informatie. De uitwisselingen zijn volledig tussen u en uw bank en de gegevens worden gecodeerd door SSL-technologie.

VRAGEN ? VRAGEN?

Als u vragen of zorgen hebt over de veiligheid van onze site of uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via strombeek@bewine.be. Wij zullen u graag helpen of geruststellen.